Log in
X

Company Name

EKSPERT

Phone Number

045/049 544 544

Company Place

Prishtinë

Pastrues xhamash (5), Mirëmbajtës oborresh - shtëpiak (5)

Pastrues xhamash (5), Mirëmbajtës oborresh - shtëpiak (5)

Information

Publish Date

08.04.2019

End Date

22.04.2019

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

KOMPANIA PËR PASTRIM DHE MIRËMBAJTJE PROFESIONALE "EKSPERT" SHPALL

KONKURS

Për 5 pastrues xhamash dhe 5 mirëmbajtës oborresh - shtëpiak

Kriteret:

  • Të kenë përvojë pune së paku një vit;
  • Të posedojë patent-shoferin e kategorisë “B”;
  • Të jenë të motivuar për punë;
  • Të jenë fleksibil dhe të përgjegjshëm;

Kandidatët e interesuar mund të na kontaktojnë përmes numrit të telefonit 045/049 544 544, përmes email adresës info@selmans.net, ose përmes faqes sonë zyrtare në facebook https://www.facebook.com/ekspert.co

Expired

Share

Advertising