Log in
X

Company Name

Fanari Restaurant & Bar

Phone Number

044 283 653 & 049 450 900

Company Place

Fushë Kosovë

Kuzhinjer (4), Picamen (2), Shankist (1), Kamarier (3)

Kuzhinjer (4), Picamen (2), Shankist (1), Kamarier (3)

Information

Publish Date

16.04.2019

End Date

20.04.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

"Fanari Restaurant & Bar"  shpall konkurs në këto pozita:

  1. Kuzhinjer (4)
  2. Picamen (2)
  3. Shankist (1)
  4. Kamarier (3)

Kushtet e aplikimit:

  • Të kenë përvojë pune
  • Të jenë të gatshëm për punë në grup
  • Të  zotëroj shkathtësi te shkëlqyeshme komunikimi

Të interesuarit mund të lajmërohen në ketë nr: tel apo viber: +383 44 283 653 & + 383 49 450 900 apo te lajmërohen në Restaurant Fanari 1, 2 & 3.

Adresa: Rruga Dardania Fanari 1 afër Viva Fresh dhe Fanari 2 dhe 3 përball çerdhes Bota Magjike.

Afati për aplikim: 20.04.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook