Log in
X

Company Name

LEONI NPP

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtorë në sallën e përpunimit të mishit

Punëtorë në sallën e përpunimit të mishit

Information

Publish Date

17.04.2019

End Date

23.04.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Leoni Group shpall konkurs për pozitën:

  • Punëtorë në sallën e përpunimit të mishit

Detyrat e punës

  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës

Kualifikimet

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
  • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail info@leonigroup.net 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur dhe që kanë derguar CV sipas kerkesës tonë ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook