Log in
X

Company Name

Ujë Dea

Phone Number

Company Place

Gjilan

Inxhinier i Inxhinierisë Elektrike & Kompjuterike

Inxhinier i Inxhinierisë Elektrike & Kompjuterike

Information

Publish Date

05.04.2019

End Date

18.04.2019

Categories

| Inxhinier

Job Places

Gjilan

Job Description

Ujë Dea dhe Adea Group shpallë konkurs pune:
 
Pozita: Inxhinier i Inxhinierisë Elektrike & Kompjuterike.
 
-Drejtimi Automatikë e Kompjuterizuar dhe Robotikë. 
 
Detyrat:
 
Është përgjejës për zbatimin dhe menaxhimin e makinerive prodhuese për produktet që prodhon kompania.
 
Kualifikimet:
 
- Kërkohet që kandidati/ja të ketë të kryer Master apo të ketë diplome universitare në fushat përkatëse inxhinierike dhe të kenë përvojë në fushën për të cilën aplikon.

- Të njohë programet softverike për inxhinieri dhe të njohë gjuhën angleze.
 
Ofrojmë:
 
Për stafin e kompaninsë sonë ofrojmë rregullisht trajnime brenda dhe jashtë vendit, vizita në panaire, konferenca vendore dhe ndërkombëtare, pjesëmarrje në projekte ndërkombëtare, etj.
 
Aplikacionet (CV-ja së bashku me kopjet e dokumentave personale) duhet t’i dërgoni përmes email në formë elektronike në: info@ujidea.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook