Log in
X

Company Name

BINNI

Phone Number

Company Place

Vushtrri

Inxhinier i matjeve

Inxhinier i matjeve

Information

Publish Date

05.04.2019

End Date

05.05.2019

Categories

| Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

BINNI Prishtine
 
Për plotesimin e vendeve të punës: Inxhinier i matjeve

Pozita e kërkuar më lartë ka rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:
-Te ketë paraqitje profesionale,
-Diplomë universitare në Ndertimtari
-Përvojë se paku 2 vite në punën në terren,
-Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
-Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
-Aftësi në të kuptuarit e nevojave të klientëve, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
-Aftësi në zgjidhjen e problemeve.

PAGESA: Konkuruese

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: dukagjin.ademaj@binni.biz

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook