Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prizren

Menaxher Rajonal (4)

Menaxher Rajonal (4)

Information

Publish Date

05.04.2019

End Date

17.04.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Ju e bëni shitjen me pasion,
ju keni dëshirë për të motivuar dhe udhëhequr një ekip,
ju gjithmonë merrni iniciativën me entuziazëm
ju keni një komunikim të shkëlqyeshëm dhe aftësi të larta sociale

Atëherë, tek ne ju do gjeni sfidën dhe rehatin në karrierën tuaj.

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në Kosovë dhe Shqipëri.
Që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një ndër kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve.
Stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në 10 dyqane në Kosovë e Shqipëri, shërben tregun e auto serviseve dhe auto pjesëve.
Bazuar në edukimin dhe përvojën tonë në Gjermani, ne kemi ndërtuar një strukturë të kompanisë, e cila korrespondon me ato të kompanive moderne evropiane.

Detyrat si Menaxher i rajonit
-Zhvillimi i shitjeve në rajon dhe rritja e mëtejshme e shitjeve të produkteve
-Arritja e qëllimeve të shitjes
-Udhëheqja e ekipit në rajon
-Rekrutimi dhe trajnimi i stafit të shitjes
-Zhvillimi i strategjive të shitjes
-Monitorimi i performancës së ekipit dhe motivimi për të arritur qëllimet
-Mbikëqyrjae klientëve dhe hulumtimi i tregut
-Vëzhgimi i konkurrentëve

Në qoftë se kemi tërheq interesin tuaj, ju lutem aplikoni deri me datën 18.04.2019 në email: menaxher@autopjesepartner.com

Aplikimi përbëhet nga: Letra motivuese, CV, Diplomat (me nota) dhe referencat e profesioneve.

Vërejtje: Parasysh merren vetëm aplikimet në gjuhën shqipe dhe të kompletuara.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook