Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prizren

Agjent i shitjes (2), Shitës në shitore (2) - Pejë

Agjent i shitjes (2), Shitës në shitore (2) - Pejë

Information

Publish Date

05.04.2019

End Date

17.04.2019

Categories

Shitje

Job Places

Pejë

Job Description

Mundësi punësimi – Pejë

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në Kosovë dhe Shqipëri.

Që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një ndër kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve.

Stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në 10 dyqane në Kosovë e Shqipëri, shërben tregun e auto serviseve dhe auto pjesëve.

Bazuar në edukimin dhe përvojën tonë në Gjermani, ne kemi ndërtuar një strukturë të kompanisë, e cila korrespondon me ato të kompanive moderne evropiane.

Pozita e hapur:
•Agjent i shitjes – për rajonin e Pejes (2 pozita të lira)
•Shitës në shitore – Peje (2 pozita të lira)

Detyrat e juaja (për pozitën agjent i shitjes)
-Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
-Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
-Këshillimi i klientëve gjat blerjes
-Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
-Prezantimi i produkteve dhe ofertave

Detyrat e juaja (Për pozitën shitës në shitore)
-Mikpritja e klientit
-Këshillimi dhe ofertimi i klientit
-Shitja aktive e produkteve tona
-Pregaditja e porosive
-Faturimi dhe inkasimi

Profili juaj
-Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
-Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
-Aftësi të mira kompjuterike
-Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?
Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com


Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Agjent i shitjes

Në raste se nuk keni CV, një formëstandarde mund ta gjeni në këtë link:
http://autoservicepartner.com/site/fajllat/1480069542.9949.doc

Data e fundit për aplikim: 18.04.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook