Log in
X

Company Name

Emona Group

Phone Number

Company Place

Vushtrri

Recepsioniste

Recepsioniste

Information

Publish Date

05.04.2019

End Date

15.04.2019

Categories

Recepsionistë

Job Places

Vushtrri

Job Description

KONKURS

Emona Sh.p.k, si distributor ekskluzivë në tregun e Kosovës për disa brende të njohura ushqimore dhe hixhienike kërkon të punësoj:

I. Recepsioniste  (1)

Lokacioni: Vushtrri

Kriteret e punësimit:
•Shkollimi i mesëm (i obliguar);
•Përvoja e punës (Përparësi);
•Njohuri të gjuhës angleze;
•Aftësi të mira kompjuterike;
•Njohuri të punëve administrative (përparësi);
•Aftësi të mira komunikuese dhe raportuese.

Udhëzime rreth aplikimit:
Kandidatet e interesuara për punë, duhet të dërgojnë CV në: hr@emonagroup.com ose edhe personalisht në zyrën qendrore Rr.Ajet Gërguri, Nr.42, Vushtrri.
Tel +383 (0) 28 570 665

Shënim: (Në subjekt duhet të shënohet pozita për cilën aplikoni)

Konkursi është i hapur nga data 05.04.2019 deri me datën 15.04.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook