Log in
X

Company Name

RSM COMPANY

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Inxhinier i Ndertimit-Konstruktiv (1), Bageristë (3), Automekanik (1), Punëtorë terreni (10)

Inxhinier i Ndertimit-Konstruktiv (1), Bageristë (3), Automekanik (1), Punëtorë terreni (10)

Information

Publish Date

17.06.2019

End Date

04.07.2019

Categories

Inxhinier | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs

Kompania: “RSM COMPANY” sh.p.k me seli në Çagllavicë, rr. Dardanët, nr 21, Prishtinë shpall konkurs për pozitën:

 1. Inxhinier i Ndertimit-Konstruktiv 1(nje) Pozite
 2. Bageristë 3 (tre) Pozita
 3. Automekanik 1 (nje) Pozite
 4. Punëtorë terreni 10 (dhjete) Pozita


1. Kerkesat minimale per Inxhinier te Ndertimit-Konstruktiv:

 • Diploma universitare
 • Pervoje pune pas diplomimit minimum 3 vite, ne ekzekutim te projekteve te infrastruktures rrugore
 • Referenca nga punedhenes per ekzekutime te suksesshme te puneve minimum 2
 • Te posedoj patente shofer B
 • Njohja e gjuhes angleze e preferueshme

Detyrat e punës :

 • Vlereson dhe rishikon projektet në hartim/ekzekutimin e sipër.
 • Qëndrimi në terren ne projekte ku bene ekzekutimin e punimeve kompania “RSM COMPANY”sh.p.k
 • Identifikon mangësitë në projekte dhe parashtron kërkesat për përmirësimet e nevojshme.
 • Kontribuon në projektim, vlerësim e rishikim të projekteve, kontribut në progresin dhe zhvillimin e projekteve të reja.
 • Kontribuon në mbikqyrjen e punës së vazhdueshme te punëtorëve në terren.
 • Përgatitja e raporteve te ndryshme të mbarëvajtjes së punëve, identifikimi I ngecjeve apo mangësive në punë si dhe propozimi I zgjedhjeve adekuate.
 • Kryen edhe punë të tjera që I kërkohet që ka të bëjë me pozitën dhe profesionin e tij.

Shkathtësi kyçe, aftësi dhe përvoja:

 • Njohja e gjuhës angleze (e preferueshme),
 • Aftësi të mira kompjuterike në MS Office aplikacionet Excel, Word, Power Point, Autocad, Corel Draw, etj.,
 • Aftësi punë ekipore dhe aftësi të mira ndërnjerëzore dhe komunikative,
 • Aftësi të mbajtjes në përgjegjësi, vëmendshmërisë në detaje, precizitetit në punë dhe të jetë në gatishmëri për orar fleksibil,
 • Të ketë aftësi llogaridhënje dhe llogarimarrje, si dhe aftësi për raportim të saktë
 • Të posedoj patentë shofer Kategori B,
 • Përvojë pune në teren së paku 3 vite pas diplomimit.

2. Kërkesat minimale per Bageriste:

 • Shkolla e mesme,
 • Te posedoj patente shofer B.
 • Te kete pervoje se paku 3 vjecare ne vozitjen e bagerit/eskavatorit ne punime te ndertim te rrugeve, kanalizim, ujesjelles etj.

3. Kërkesat minimale per Automekanik

 • Shkolla e mesme
 • Te posedoje patente shofer kategori B
 • Te kete pervoje pune se paku 5 vjecare ne riparimin e defekteve te makinerive te punes (Kamioneta, Eskavatore, Bager etj.)
 • Aftesi te mira komunikimi dhe raportimi

4. Kërkesat minimale per Punetore terreni:

 • Pervoje pune ne terren ne ndertim te rrugeve, kanalizimeve ose ujesjellesave
 • Shkolla e mesme,
 • Te posedoj patente shofer B.

Pagesa e volitshme.

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, mund te lajmerohen ne numrin e telefonit 045 977 750 si dhe ne email-et: rsm.prishtina@gmail.com dhe  shpatkameri.rsm@gmail.com, nga ora 08:00 – 16:00.

Expired

Share

Advertising