Log in
X

Company Name

Kompania Dialgo

Phone Number

045515605, 045679672

Company Place

Prishtinë

Agjent I Shitjes

Agjent I Shitjes

Information

Publish Date

04.04.2019

End Date

30.04.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Dialgo me seli ne Prishtine ne bashkepunim me Kompanine Zvicrane Logic GmbH hapim konkurs per pranimin e puntorve (Agjent I Shitjes) per Sigurime Shendetsore me Zvicer.

Kualifikimet :

  • Kandidatet e interesuar duhet te kene njohuri dhe pervoje pune ne Call Center
  • Gjuhen Gjermane prioritet
  • Te Kete aftesi te mira te komunikimit
  • Te kete pervoje pune
  • Te jete fleksibil dhe I pershtatshem per te punuar ne orare te ndryshueshme

Paga per Orar te plote 730.00 Euro

(Kerkohen edhe dy puntore qe njohin gjuhen Shqipe apo Italiane)

Te interesuarit te dergojne CV e tyre permes  e-mailit: info@modernway.net

Ne numrat tane : 045515605, 045679672

Afati I aplikimit eshte deri me daten 30 Prill ora 16:00

Intervistat mbahen nga ora 09:00-16:00

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook