Log in
X

Company Name

Qendra per studime mjedisore Envirokos

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Asistent/e i/e projektit te menaxhimit te mjedisit

Asistent/e i/e projektit te menaxhimit te mjedisit

Information

Publish Date

04.04.2019

End Date

18.04.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Titulli i Pozites se shpallur: Asistent(e) i/e projektit te menaxhimit te mjedisit

Permbajtja e shpalljes:

Qendra per studime mjedisore Envirokos me seli ne Prishtine shpall kete konkurs pune duke kerkuar kandidate kompetent me njohuri nga lemia e menaxhimit te mjedisit dhe projekteve mjedisore.

  • Kandidatet duhen qe te ken titullin bachelor nga inxhinieria e mjedisit, kimia mjedisore, biodiversiteti apo lemive tjera.
  • Njohja e legjislacionit mjedisor vendor dhe te EC eshte e mireseardhur.
  • Angazhimi ne implementimin e projektet mjedisore si dhe aftesite ne te folur dhe shkruar te gjuhes Angleze do te konsiderohen perparesi.
  • Pozita e punes eshte me orar te plote me nje periudhe provuese konform legjislacionit ne fuqi.

Kandidatet e interesuar duhet te dergojn CV-n e tyre dhe nje leter motivuese ne email adresen: envirokos@gmail.com  me se largu deri me 18 Prill 2019.

Vetem kandidatet e sukseshem do te kontaktohen per interviste.

Expired

Share

Advertising