Log in
X

Company Name

AIR – O – SWISS

Phone Number

045/100-094

Company Place

Prishtinë

Agjentë/e te shitjes (30), Telefoniste (30)

Agjentë/e te shitjes (30), Telefoniste (30)

Information

Publish Date

03.04.2019

End Date

17.04.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

AIR – O – SWISS shpall konkurs per 30 agjent te shitjes

Kompania Zvicrane AIR–O–SWISS kerkon 30 Agjentë/e te shitjes dhe 30 Telefoniste.

Deshironi qe ëndrrat per një punë te mirë dhe stabile tu behen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes janë si ne vijim:

  • Te ketë Patent shofer te kategoris B
  • Te kenë veturë personale
  • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
  • Arsimimi i mesem (te pakten)
  • Çiftet kan perparesi ( Mashkull Femer)

Kushtet te cilat duhet plotësuar për telefoniste janë si ne vijim:

  • Mosha e preferuar 30 deri 45 vjecare.

- Kompania ofron kushte shume te mira pune
- Paga me standard Evropiane
- Udhtime te rregullta Jasht vendit
- Seminare ne baza mujore
- Trajnime dy javore
- Certifikim pas trajnimeve

Te gjithe te interesuarit te aplikojn permes kesaj email adrese: aplikoketu@outlook.com 

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni 045/100-094 prej ores 10:00 deri 15:00

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook