Log in
X

Company Name

“Trafiku Urban” Prishtinë

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zyrtar/e për Auditim të Brendshëm

Zyrtar/e për Auditim të Brendshëm

Information

Publish Date

08.04.2019

End Date

15.04.2019

Categories

Administratë | Financa | Ekonomi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Nga: Komisioni i Auditimit i N.P.K. “Trafiku Urban” SH.A-Prishtinë

N J O F T I M

Komisioni i Auditimit i Ndërmarrjes Publike Komunale “Trafiku Urban” SH.A, sot më datë 08.04.2019, ka shikuar numrin e aplikacioneve të cilat kanë arritur për konkursin nr. 1233 të datës 01.04.2019, për pozitën e punës “Zyrtar/e për Auditim të Brendshëm” dhe ka vlerësuar që për shkak të ofrimit të mundësisë së konkurueshmërisë më të madhe mes kandidatëve për këtë pozitë, të zgjasë afatin e aplikimit edhe për 7 ditë.

Andaj, njoftojmë opinionin publik dhe kandidatët potencial për aplikim se zgjatja e afatit për aplikim për konkursin nr. 1233 të datës 01.04.2019, bëhet deri më datë 15.04.2019 në ora 24:00.

Linku i konkursit: http://blog.trafikurban-pr.com/wp-content/uploads/2019/03/Konkursi-ZAB-29.03.2019.pdf.

Me respekt

N.P.K.”Trafiku Urban” SH.A.

Prishtinë, më 08.04.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook