Log in
X

Company Name

Pharma Leader L.L.C

Phone Number

049 856 800

Company Place

Prishtinë

Menaxher te shitjes (1), Agjenta te shitjes (2)

Menaxher te shitjes (1), Agjenta te shitjes (2)

Information

Publish Date

25.03.2019

End Date

25.04.2019

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Farmaceutike Pharma Leader L.L.C shpall konkurse per 3 pozita:

1 Menaxher te shitjes dhe 2 Agjenta te shitjes:

Kompania Farmaceutike Pharma Leader L.L.C, me adrese në Prishtinë, është Kompani farmaceutike që punon për disa vite me një eksperiencë shumë të lartë në fushën farmaceutike me produkte dhe pajisje medicinale. Kompanija jone ka një staf profesional të përbërë nga farmaciste, ekonomiste dhe agjentë marketingu. Pharma Leader L.L.C ofrone një mjedis të mirë për punonjësit, pagën konkurruese mbi mesatare si dhe mundesi avancimi .  

 

 1. MENAXHER I SHITJES

PËRSHKRIMI I PUNËS   

 • Vlerësimi I mundësive potenciale për zgjerimin e biznesit në treg nëpërmjet forcimit të bashkëpunimit me partnerët ekzistues dhe fillimit të bashkëpunimit me partnerë të rinj.
 • Përgjegjës për realizimin e qëllimeve të përcaktuara dhe planeve të veprimit për shitjen e produkteve farmaceutike.
 • Ben prezantimin e produktve te Kompanisë në të gjithë farmacite dhe perfaqesuesit shëndetësorë (mjekët dhe farmacitë)
 • Perciell dhe analizon strategjinë e konkurrentëve, poashtu çmimet konkurente.
 • Duhet të jetë person strateg, vizionar, inovator, në mënyrë që të krijojë marrëdhënie, rrjet, lidhje të burimeve dhe zbatime te praktikave të planave te biznesit.
 • Përgjegjës për të menaxhuar ekipin e shitjes dhe detajeve te organizimit me qëllim të arritjes së shitjeve te percaktuara dhe ne afatet e caktuara kohore.
 • Perpilimi i planeve të rregullta mujore të veprimit, monitorimin e rezultateve të strategjive të zbatuara, nxjerrja e konkluzioneve, dhe propozimeve te reja. 

KUALIFIKIMI

 • Diplomë Universitare në Fakultetin e Farmacisë ose Mjeksise, ose Menaxhment dhe Marketing.  
 • Së paku 2-3 vjet eksperiencë në pozita të ngjashme si menaxher I shitjesh
 • Aftësi shumë të mira të komunikimit dhe negociimit.
 • Përvoja dhe njohja e barnave eshte avantazh.
 • Gjuha angleze është avantazh.
 • Aftësitë kompjuterike (Word, Excel, PowerPoint, Internet Browser).
 • Patent shoferi, kategoria B.

 

 1. AGJENTA TE SHITJES

PËRSHKRIMI I PUNËS   

 • Vlerësimi I mundësive potenciale për zgjerimin e biznesit në treg
 • Identifikimi I klienteve te rinje dhe forcimi I bashkepunimit me klientet potencial.
 • Prezantimin e produktve te Kompanisë në të gjithë farmacite dhe perfaqesuesit shëndetësorë (mjekët dhe farmacitë)
 • Perciell strategjinë e konkurrentëve, duke përfshirë brendet e produkteve aktuale, atyre te reja dhe çmimet konkurente.
 • Përgjegjës per logjistiken dhe distribuimin e produkteve te porositura
 • Te punoje ngushte me menaxherin e shitjes dhe te jap raporte te rregullta gjate ecurise se punes.

KUALIFIKIMI

 • Shkolla e mesme, preferohet diploma universitare.  
 • Preferoret eksperienca në pozita të ngjashme te shitjesh
 • Aftësi shumë të mira të komunikimit dhe negociimit.
 • Përvoja dhe njohja e barnave eshte avantazh.
 • Patent shoferi, kategoria B.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre ne e-mailin office@pharma-leader.com duke shenuar ne subjekt titullin e pozites .Per cdo informacion shtese mund te kontaktoni ne 049 856 800.

Afati i aplikimit është deri më 25 Prill.

Vetëm kandidatët te cilet seleksionohen per liste te ngushte do të ftohen për intervistë.

Expired

Share

Advertising