Log in
X

Company Name

AutoSalloni Alberti

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Auto-Limar, Punë në Administratë (perkthyes), Autoelektricist dhe automekanik

Auto-Limar, Punë në Administratë (perkthyes), Autoelektricist dhe automekanik

Information

Publish Date

20.03.2019

End Date

20.04.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

AutoSalloni Alberti shpallë konkurs për këto pozita:

Auto-Limar

Kualifikimet:
Përvojë pune në auto-limari
Tjera:
• Të jetë i besueshëm dhe i drejtë
• Të jetë i respektueshëm dhe i sjellshëm
• Të ketë kulturë dhe qasje të mirë ndaj personave me të cilët punon

Punë në Administratë (perkthyes)

Kërkon puntorë që njeh gjuhën Gjermane dhe Angleze në nivel të mirë në të folur dhe në të shkruar,të ketë njohuri te mira në Teknologji/informative (rrjete sociale) si fb, ins.etj.
Si dhe që ka përvojë në administratë.
Kualifikimet:
• Diplomë universitare (e deshirueshme)
• Të njohë mirë kompjuterin (programe të ndryshme është e preferuar)

Autoelektricist dhe automekanik

Kualifikimet:
Përvojë pune në auto-elektrik minimum 1/3 vite përvoj punë.
Tjera
• Të jetë i besueshëm dhe i drejtë
• Të jetë i respektueshëm dhe i sjellshëm
• Të ketë kulturë dhe qasje të mirë ndaj personave me të cilët punon

Për më detajisht rreth punëve do të informoheni gjatë intervistës.

Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi, të interesuarit të dergojne CV-ne në email adresen:
autosallonilalberti@hotmail.com apo të kontaktojen ne nr.e poshtë shenuar:
044 607 100
044 435 435

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook