Log in
X

Company Name

Emona Group

Phone Number

Company Place

Vushtrri

Menaxher i shitjes për paisje elektrike(1)

Menaxher i shitjes për paisje elektrike(1)

Information

Publish Date

14.03.2019

End Date

31.03.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Vushtrri

Job Description

KONKURS

Emona Sh.p.k, si distributor ekskluzivë në tregun e Kosovës për disa brende të njohura ushqimore dhe hixhienike kërkon të punësoj:

Menaxher i shitjes për paisje elektrike(1)

 Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kontakti dhe raportimi te prodhuesi;
 • Identifikimin e blerësve për kategorinë e caktuar;
 • Krijimin dhe mirëmbajtjen e raporteve me blerësa;
 • Planifikimin e shitjes për artikujt e importuar.

Kriteret e punësimit:

 • Të ketë përvojë pune(1-3 vite)
 • Diplomë universitare (përparësi);
 • Të ketë njohuri të mira për të gjitha paisjet elektrike;
 • Të ketë vetëiniciativë;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Njohuri kompjuterike;
 • Patent shoferi, kategoria “B”

Udhëzime rreth aplikimit:

Kandidatët e interesuar përpunë, duhet të dërgojnë CV në: hr@emonagroup.com ose edhe personalisht në zyrën qendrore Rr.Ajet Gërguri, Nr.42./Vushtrri, Kosovë.

Tel +381 (0) 28 570 665

Konkursi është i hapur nga data 14.03.2019 deri me datën 31.03.2019.

Expired

Share

Advertising