Log in
X

Company Name

Chickn Pub

Phone Number

+383 49 125093

Company Place

Prishtinë

Kamarier/e (2), Shankist/e

Kamarier/e (2), Shankist/e

Information

Publish Date

14.03.2019

End Date

22.03.2019

Categories

| Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Chickn Pub Prishtine
rr. Kosta Novakoviq 9/17, Përball me Hotel Prishtina, pranë me Proper Pizza, Pejton, Prishtinë
+383 49 125093.

 

1. Kamarier/e (2 pozita)

Kualifikimet dhe aftësitë:

Për pozitën kamarier/e nevojitet të ketë përvojë të punës në restorante, kafeteri apo hotele, përpikëmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve.

  • Shpenzimet e ushqimit mbulohen nga punedhenesi.

Dokumentacioni i nevojshëm: CV-ja dhe foto. Ju lutemi që dokumentacionin e kërkuar ta dërgoni në këtë e-mail adresë: chicknpubprishtine@gmail.com , më së voni deri më 22.03.2019


Luten të gjithë kandidatët që ti përmbahen kërkesës së dokumentacionit të kërkuar.

 

2. Shankist/e

Kualifikimet dhe aftësitë:

Për pozitën shankiste nevojitet të ketë përvojë të punës në restorante, kafeteri apo hotele, entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer, përpikëmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve.

  • Shpenzimet e ushqimit mbulohen nga punedhenesi.

Dokumentacioni i nevojshëm: CV-ja dhe foto. Ju lutemi që dokumentacionin e kërkuar ta dërgoni në këtë e-mail adresë: chicknpubprishtine@gmail.com , më së voni deri më 22.03.2019


Luten të gjithë kandidatët që ti përmbahen kërkesës së dokumentacionit të kërkuar.

Expired

Share

Advertising