Log in
X

Company Name

NTP “Lami Glass”

Phone Number

049 785 615, 049 898 941

Company Place

Rahovec

Vende te lira Pune (7)

Vende te lira Pune (7)

Information

Publish Date

13.03.2019

End Date

27.03.2019

Categories

Menaxher | Arkitekturë | Inxhinier | Të tjera...

Job Places

Rahovec

Job Description

Konkurs per vende pune

Lami Glass- fabrika e perpunimit te qelqit nga Rahoveci eshte ne kerkim te stafit adekuat per keto vende pune.

  1. Menaxher general -minimum 1 vjet pervoje pune ,njohje te mire te gjuhes angleze (shkrim lexim)
  2. Arkitekt /e (te kete njohuri ne programet archicad,artlantis,)
  3. Inxhinier I elektronikes
  4. Mjeshter per fasada strukturale dhe gjysme strukturale
  5. Ndihmes mjeshter per fasada strukturale dhe gjysme strukturale
  6. Mjeshter per dyer dhe dritare nga alumini dhe plastika
  7. Ndihmes mjeshter per dyer dhe dritare nga alumini dhe plastika

Te interesuarit mund te dergojne CV-te ne email: lamiglass.npt@gmail.com ose ne numer telefoni : +383-49 785-615.

Expired

Share

Advertising