Log in
X

Company Name

ARYA Consulting

Phone Number

+383 49 540 360

Company Place

Prishtinë

Asistente

Asistente

Information

Publish Date

13.03.2019

End Date

27.03.2019

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

ARYA Consulting, shpall konkurs për një vend pune të lirë si Asistente.

Profili juaj:

  • Aftësi të mira të gjuhës gjermane dhe turke, në komunikim dhe shkrim
  • Kënaqësi më kontaktin me klient, fleksibil
  • Aftësi të mira në përdorim të internetit, microsoft office, etj.

Kemi zgjuar interesimin tuaj?

Atëherë na njoftoni pë së afërmi! Ju lutem dergojeni CV-në e kompletuar ne E-mailin tonë ose na kontaktoni në numrin e telefonit:

TEL: +383 49 540 360

E-Mail: kontakt.aryaconsulting@gmail.com

Expired

Share

Advertising