Log in
X

Company Name

Albanian Wings

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent i shitjes dhe rezervimeve

Agjent i shitjes dhe rezervimeve

Information

Publish Date

13.03.2019

End Date

26.03.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Albanian Wings Sh.p.k. shpall konkurs per vend pune.

Vendi i punes:   Prishtine, Kosove.

Pershkrimi: Agjent i shitjes dhe rezervimeve (1 pozitë).

Detyrat/Pergjegjesite:
• Procesimi i rezervimeve per udhetim dhe produkteve tjera turistike kryesisht permes telefonit.
• Dhenja e informatave rreth produkteve te Albanian Wings.
• Procesimi i biletave dhe kuponave si dhe pagesave te tyre.
• Procesimi i refundimeve.
• Lajmerimi i udhetareve ne rast te ndryshimit te orarit ose produktit.
• Dhenja e informatave rreth formaliteteve te udhetimit p.sh. informata rreth kushteve te vizave etj.
• Ndryshimet e rezervimeve dhe biletave.
• Pergaditja e raporteve te punes.
• Dhenja e keshillave per klientin.
• Procesimi i ankesave dhe verejtjeve.

Kualifikime/Kerkesa:     
• Eksperience ne pune ne agjencite turistike.
• Trajnim profesional ne tiketim dhe shitje te biletave sipas standardeve te IATA-es (e deshirueshme, jo obligative).
• Njohuri te gjuhes angleze.
• Te jete kreativ dhe te kete aftesi komunikuese.
• Ta doje punen ne ekip.
• Te jete i gatshem te punoje edhe jashte orarit te punes.

Kushtet e kontrates:     
CV-të, bashkangjitur dhe fotografinë, duhet të dërgohen vetëm me email në adresen albanianwings.ks@gmail.com

Vetëm kandidatët që hyjnë në listën e ngushtë do të kontaktohen!

Expired

Share

Advertising