Log in
X

Company Name

BINNI

Phone Number

Company Place

Vushtrri

Ndihmës kuzhinier - Vushtrri

Ndihmës kuzhinier - Vushtrri

Information

Publish Date

13.03.2019

End Date

27.03.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Vushtrri

Job Description

BINNI Vushtrri shpall konkurs per :

Ndihmës kuzhinier /1 pozite

Kushtet e nevojshem dhe kualifikimi:

  • Nevoitet të ketë shkollën e mesme te përfuneduar, dhe të ketë pervojë pune në lemin e kuzhinës.
  • Te jetë person fleksibil, dhe i përshtatshëm per punën qe bën.

Kandidatet e interesuar te dergojne CV apo vetem te dhenat personale si emri,mbiemri dhe numri kontaktues, ne email adresën info@binni.biz  ose te lajemrohen ne numrin e telefonit +383 45 520 205

Vlene te theksohet qe kompania BINNI ofron kushte shumë të mira të punës dhe page konkuruese ne treg.

Expired

Share

Advertising