Log in
X

Company Name

OJQ VoRAE

Phone Number

Company Place

Graçanicë

Furnizim me materiale DIDAKTIKO SHKOLLORE dhe Materiale për Zyre

Furnizim me materiale DIDAKTIKO SHKOLLORE dhe Materiale për Zyre

Information

Publish Date

11.03.2019

End Date

01.04.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KËRKESË PËR OFERTË

Organizata VoRAE – Voice of Roma Ashkali, and Egiptians me seli në Graçanicë fton kompanit  e interesuara që të paraqesin ofertat e tyre për:

Furnizim me materiale DIDAKTIKO SHKOLLORE dhe Materiale për Zyre të mbeshtetur nga HEKS/SDC dhe të implementuar nga  OJQ -VoRAE

Të interesuarit mund ta shkarkojnë kërkesën për ofertë dhe dosjen e tenderit në këtë vegëu:

Dosja e Tenderit:

https://drive.google.com/file/d/13Tz5xM9ECkwXkCQaqXXz03xf7-Bo2FpT/view

Shtojca 1: Materiale didaktiko shkollore:

https://drive.google.com/file/d/1HiBA05sKFiH_qGU3Ctzk9uMflPwF54Vh/view

Shtojca 2: Materiale për zyre:

https://drive.google.com/file/d/1QT6NTD9528Y4qy5Aq1xiOJqEnLASUE0X/view


Oferta duhet të dergohet në adresën e cekur si më posht deri më: 01 prill 2019 në ora 15:00

OJQ- VoRAE
Voice of Roma Ashkali and Egyptian
Graçanicë Rr. "Milosa Obilica Street"
10500 Pristina, Kosovo

INFORMACIONI:
Kontaktet e-mail adresës: info@vorae.org , www.vorae.org  ose dhe përmes numrit të telefonit:
049/ 71 42 08.

Expired

Share

Advertising