Log in
X

Company Name

OJQ VoRAE

Phone Number

Company Place

Graçanicë

Furnizim me artikuj Ushqimor/ Higjienikë/ Fruta dhe Perime

Furnizim me artikuj Ushqimor/ Higjienikë/ Fruta dhe Perime

Information

Publish Date

11.03.2019

End Date

01.04.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KËRKESË PËR OFERTË

Organizata VoRAE – Voice of Roma Ashkali, and Egiptians me seli në Graçanicë fton kompanit  e interesuara që të paraqesin ofertat e tyre për:


Furnizim me artikuj Ushqimor/ Higjienikë/ Fruta dhe Perime të mbeshtetur nga HEKS/SDC/GIZ/REF-MASHT/REF-EU/HDI
 dhe të implementuar nga  OJQ -VoRAE

Të interesuarit mund ta shkarkojnë kërkesën për ofertë dhe dosjen e tenderit në këtë vegëz:

https://drive.google.com/file/d/1U_FpDMdvsMGq2Nvw9tT8S7WH4i6-jBVa/view?fbclid=IwAR28p8L4EprodwwKpccHCjUtF42l9VJGSd54JUmhBUn22OduqkMB1UVXSQo


Oferta duhet të dergohet në adresën e cekur si më posht deri më: 01 prill 2019 në ora 15:00

OJQ- VoRAE
Voice of Roma Ashkali and Egyptian
Graçanicë Rr. "Milosa Obilica Street"
10500 Pristina, Kosovo

INFORMACIONI:
Kontaktet e-mail adresës: info@vorae.org , www.vorae.org  ose dhe përmes numrit të telefonit:
049/ 71 42 08.

Expired

Share

Advertising