Log in
X

Company Name

Barileva Turist

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Asistent/e Administrative

Asistent/e Administrative

Information

Publish Date

12.03.2019

End Date

26.03.2019

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Agjensioni Barileva Turist shpall konkurs :

Pozita: Asistent/e Administrative

Detyrat:

  • Pranimi i thirrjeve
  • Rezervimi i biletave
  • Menaxhimi i kërkesave të klienteve

Kandidatët duhet t´i plotësojnë këto kushte:

  • Të ketë të perfunduar së paku shkollen e mesme
  • Të ketë aftësi të mira të komunikimit dhe mvetësi të shkallës së lartë në punë
  • Të jetë i aftë të punoj ne grup
  • Të jetë në gjendje të punoj me orar fleksibil
  • Të ketë sjellje të shkelqyer ndaj klienteve
  • Përparsi kanë kandidatet që njohin gjuhën gjermane dhe serbo- kroate
  • Mosha e preferuar 20-35 vjet

Të gjithë të interesuarit t´i dergojnë Cv-të në e-mail adresën egzonabeqiri@barilevaturist.com

Expired

Share

Advertising