Log in
X

Company Name

BAJRA N.P.T

Phone Number

+37744232956

Company Place

Prishtinë

Agjent i Shitjes (3)

Agjent i Shitjes (3)

Information

Publish Date

12.03.2019

End Date

26.03.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

BAJRA N.P.T. është ndermarrje e mesme e cila operon ne tregun kosovar prej vitesh. Bajra N.P.T. është bashkëpunëtor i ngushtë i Komtel Project Engineering Sh.p.k. e cila është distributore e markave me renome botërore si: STIHL, VIKING, NILFISK, VICTORINOX, FISKARS HOME, FISKARS GARDEN dhe BRIGGS & Straton , në pritje për t’u zgjeruar tutje edhe me brende te reja. BAJRA N.P.T. është lider në fushën e veglave të punës dhe më gjërë.

BAJRA N.P.T: Shpall Konkurs për këtëpozitë:

 1. Agjent i Shitjes (3 vende pune)

Vendi i Punës : PRISHTINË

Kualifikimet e kërkuara dhe kriteret:

 • Diplomë universitare
 • Përvojë pune në shitje dhe të ngjajshme
 • Të posedojë aftësi të mira shitëse dhe negociuse
 • Të ketë aftësi planifikuese dhe të organizimit të punëve
 • Njohuri të shkëlqyera të Gjuhës Angleze (obligative)
 • Patent Shofer (kategoria B)
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike të pakos MS Office.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Në emër të menaxherit pranon të gjitha kërkesat, propozimet, ofertat, ankesat, ftesat etj, të cilat i analizon, i zbërthen dhe i filtron
 • Kordinon punët që ndërlidhen me menaxhmentin e shitjes, menaxherin e produkteve, marketingut dhe stafit tjetër të brendshëm duke i kursyer maksimalisht kohën menaxherit mbikqyrës,
 • Sipas nevojës , kryen detyrat tjera të natyrës së ngjashme,
 • Të krijoj rrjet të ri të shitjes,
 • Të krijoj kontakte të reja,
 • Të kujdeset për portofolion e klientëve te vet,
 • Të prezentojè kompanin dhe brendin / et në mënyrë dinjitoze,

Ne ju ofrojmë:

 • Mjedis të shkëlqyeshëm pune dhe zhvillim professional,
 • Punë të pavarur me përgjegjësi të lartë profesionale

Nëse plotësoni kushtet e lartëpërmendura, dërgoni CV-në tuaj në adresën: nehati_r@hotmail.com  ose shkrasniqikpe@gmail.com

https://www.facebook.com/pg/Bajra-525162271207865/about/?ref=page_internal

Ju do të kontaktoheni vetëm nëse CV dhe dokumentet e juaja plotësuese do të përzgjedhen nga ekipi jonë.

Afati i aplikimit 14 ditë nga data e publikimit.

Expired

Share

Advertising