Log in
X

Company Name

Lesna Mobilje

Phone Number

038/606- 181

Company Place

Prishtinë

Arkitekt/e - Udhëheqës i sektorit të kuzhinave (1), Arkitekt/e në sektorin e kuzhinave (1)

Arkitekt/e - Udhëheqës i sektorit të kuzhinave (1), Arkitekt/e në sektorin e kuzhinave (1)

Information

Publish Date

11.03.2019

End Date

29.03.2019

Categories

Arkitekturë

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Me rastin e ri-hapjes së Sallonit të Mobiljeve “LESNA/mobilje-LESNINA“ Prishtinë, me lokacion në Magjistralën Prishtinë-Fushë Kosovë, shpallet konkursi për pozitat:

 1. 1  Arkitekt/e - Udhëheqës i sektorit të kuzhinave
 2. 1 Arkitekt/e në sektorin e kuzhinave

Detyrat:

 • Udhëheqë dhe organizon sektorin e kuzhinave, analizon dhe propozon hapat e mëtutjeshëm, zhvillon dhe mirëmbanë strategjinë e shitjes në mënyrë produktive, hulumton rethanat e tregut dhe të konkurrencës, raporton për sektorin (vlenë vetëm për pozitën 1)
 • Bën planifikimin, prezentimin, skicimin, matjet në teren dhe shitjen e kuzhinave,
 • Kujdeset për shërbimin ndaj konsumatorëve dhe porosive të pranuara,
 • Mbanë kontakte me prodhuesit, organizon ambijentin e shitjes në sallon, mirëmban eksponatet në sallon. (vlenë për poziten 1dhe 2)

Kushtet:

 • Diplomë të Fakultetit të Arkitekturës dhe së paku 2 vite përvojë pune ,
 • Përvoja e punës konsiderohet përparësi,
 • Të ketë aftësi të mira të menaxhimit, komunikimit dhe mvetësi të shkallës së lartë në punë,
 • Njohja e gjuhës angleze e domosdoshme, ndërsa njohja e gjuhës gjermane dhe kroate do të konsiderohet përparësi,
 • Mosha e preferuar 25-40 vjet

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, aplikacionet munden me i tërhjekë në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku do të dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të e tyre, dokumentet përcjellëse, dhe një fotografi e aplikuesit. Aplikacioni mundet të mirret edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com. dhe pastaj i plotësuar të kthehet në mail adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni në nr. e tel: 038/606- 181, 044/779-977, 044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është  29.03.2019 ora 16:00.

Expired

Share

Advertising