Log in
X

Company Name

TREPHARM

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Key Account Executive (2)

Key Account Executive (2)

Information

Publish Date

11.03.2019

End Date

25.03.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Fabrika për prodhime farmaceutike “Trepharm” me treg rajonal dhe ndërkombëtar shpall konkurs:

Pozita: Key Account Executive (2 pozita)

Vendi i punës: Sllatinë, Fushë Kosovë

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Zgjeron marrëdhëniet me klientët ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje që përmbushin objektivat e tyre.
 • Hulumton tregun.
 • Krijon raporte me klientët e ardhshëm.
 • Kryen procedurat tekniko-administrative për nevojat e shitjes.
 • Siguron që produktet dhe shërbimet e duhura t'u dërgohen klientëve në kohën e duhur

Kualifikimet dhe atributet

 • Shkollimi i lartë
 • Përvoja e punës në fushën e shitjes
 • Aftësi të shkelqyera organizative
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Njoha e gjuheve te tjera është e preferuar
 • Pervoja ne shitje te produkteve farmaceutike e preferuar
 • Aftësi në zgjidhjen e problemeve dhe negocim

Kandidatet e interesuar per te aplikuar duhet te paraqesin CV ne e-mailn : contact@trepharm.com deri me date 25.03.2019

Expired

Share

Advertising