Log in
X

Company Name

SALLONI I TEPIHAVE “GJINI”

Phone Number

038/563-563

Company Place

Prishtinë

Shites Asistent M (2)

Shites Asistent M (2)

Information

Publish Date

11.03.2019

End Date

20.03.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Per plotësimin e vendeve të punës në :

SALLONI I TEPIHAVE “GJINI”

Shites Asistent M (2 pozita)

POZITA

Kandidatët duhet ti plotësojne këto kushte :

  • Të kenë eksperienc në sektorin e shitjes
  • Të jene komunikativë ,aftësi në prezantimin e produkteve dhe të jenë në shërbim të shkelqyshëm ndaj konsumatorit.

Pozita 1 : Perparësi kandidatet me eksperienc ne sektorin e shitjes se Tepiheve dhe tepisonave .

Dokumentet të dorzohen personalisht në objektin e NTP “GJINI “në kilometrin e parë në magjistralën Prishtinë - Mitrovicë nga ora 09:00 deri 18:00 ose gjini.gjinicarpet@yahoo.com

Konkursi është i hapur nga data 12.03.2019 deri 20.03.2019

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga Komisjoni për pranim NTP GJINI

NTP GJINI
Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë kilometri i parë
Tele: 038/563-563
Email: gjini.gjinicarpet@yahoo.com

Expired

Share

Advertising