Log in
X

Company Name

Gama EUROPHARM

Phone Number

049 543 435

Company Place

Prishtinë

TEKNIKE E FARMACISE, EKONOMISTE

TEKNIKE E FARMACISE, EKONOMISTE

Information

Publish Date

11.03.2019

End Date

25.03.2019

Categories

Mjekësi | Ekonomi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Gama Europharm sh.p.k kerkon te shtoje stafin me punonjes per pozicionet e punes :

 

TEKNIKE E FARMACISE

Kandidatet duhet te plotesojne kushtet si me poshte:

  • Te posedojne licensen e teknikut te farmacise .
  • Te kene aftesi komunikuese dhe organizative
  • Te kene njohuri ne programet Microsoft word,excel, etj
  • Te kene pervoje pune

 

EKONOMISTE

Kandidatet duhet te plotesojne kushtet si me poshte:

  • Te kene aftesi komunikuese dhe organizative
  • Te kene njohuri ne programet Microsoft word,excel, programe ekonomike etj
  • Te kene pervoje pune

Vetem kandidatet e perzgjedhur do ftohen ne interviste.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: geuropharm@gmail.com

Expired

Share

Advertising