Log in
X

Company Name

Netra sh.p.k

Phone Number

+383 38 723 838

Company Place

Prishtinë

Marketing (2), Shitje (2), Administratë (1), Konsulent udhëtimesh (2), Dermatolog (1),Promotorë (2), Pastruese (1)

Marketing (2), Shitje (2), Administratë (1), Konsulent udhëtimesh (2), Dermatolog (1),Promotorë (2), Pastruese (1)

Information

Publish Date

11.03.2019

End Date

31.03.2019

Categories

| Shitje | Marketing | Administratë | Mjekësi | Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Netra sh.p.k

Shpall konkurs për punësim me orar të plotë për pozitat:

 1. Marketing (2 pozita)
 2. Shitje (2pozita)
 3. Administratë (1pozitë)
 4. Konsulent udhëtimesh (2 pozita)
 5. Dermatolog (1pozitë)
 6. Promotorë (2pozita)
 7. Pastruese (1 pozitë)

Kushtet

Kushtet e përgjithshme:

 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhën angleze
 • Të kenë njohuri kompjuterike 
 • Duhet të ketë shkathtësi të mira organizative. 
 • Duhet të përdorë maturinë në punë dhe gjatë detyrës me njerëz. 
 • Duhet të jenë të motivuar dhe me etikë të lartë pune. 
 • Duhet të posedojë aftësi që të punojë i/e mëvetësishme si dhe të punojë në ekip me punonjës të tjerë në përmbushjen e detyrave të dhëna.
 • Preferohet të posedojnë patentë shoferin të kategorisë B

Detyrat

 1. Marketing
 • Të kenë shkathtësi të mira komunikatave
 • Të kenë ide inovative
 • Të jenë në gjendje të përdorë dhe përgatis plane, prezantime etj. të produkteve tona
 1. Shitje
 • Të kenë njohuri të mira të ligjeve të aplikuara për taksa
 • Të jenë të besueshëm dhe transparente ndaj punëdhënësit
 • Të jenë në gjendje të mbajnë dhe të ruajnë informacionet e punës për vete
 1. Administrate
  • Të kujdeset për gjithë dokumentacionin
  • Të kujdeset për aktivitetet e punës
  • Të merret me email-a zyrtare
  • Gjinia femërore
 1. Konsulente udhëtimesh
  1. Menaxhimi i kërkesave te klientëve
  2. Rezervimi i biletave te aeroplanit / aranzhmaneve turistike sipas kërkesës
  3. Raporti ditor i punës
  4. Gjinia femërore
 1. Dermatologe
  1. Të jetë në përfundim të studimeve të dermatologjisë
  2. Të ketë njohuri rreth produkteve të ndryshme të dermatologjisë
 1. Promotorë
  1. Të kenë patentë shofer të kategorisë B
  2. Të jetë komunikativme klientë
  3. Të prezantoj produkte të ndryshme kozmetike, dhe hotelerie
 2. Pastruese
  1. Angazhimi i saj do të jetë sipas nevojës më së paku 1 ditë në javë

Luteni që CV-në dhe letrën motivuese të na dërgoni ne e-mail adresën: officeks.netra@gmail.com  kontakti: Tel:   + 383 38 723 838, Mob: +383 44 115 399. Afati i fundit për aplikim 31.03.2019. Vetëm kandidatet qe i plotësojnë kushtet do të thirren në intervistë.

Expired

Share

Advertising