Log in
X

Company Name

STELLA PETROL

Phone Number

049/242-515

Company Place

Gjakovë

Menaxher kryesor i pompës

Menaxher kryesor i pompës

Information

Publish Date

11.03.2019

End Date

25.03.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Menaxher kryesor i pompës

 Stella Petrol hap konkurs për menaxher kryesor të pompës në Prishtinë

  • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
  • Të barazoj punëtorët në fund të ditës
  • Të pranoj mallin
  • Te ketë paraqitje profesionale
  • Orari i punës i plotë
  • Bashkëpunon me tërë stafin

Të interesuarit të na shkruajnë në numrin e telefonit në viber +38349242515 ose të dërgoni CV në emailin stella.gjakove@hotmail.com

Expired

Share

Advertising