Log in
X

Company Name

Istanbul Özel Güvenlik

Phone Number

045 502 360

Company Place

Prishtinë

Roje të sigurimit fizik (20), Monter/Instalues të kamerave dhe alarmave (2), Punëtorë të specializuar për TPG (10)

Roje të sigurimit fizik (20), Monter/Instalues të kamerave dhe alarmave (2), Punëtorë të specializuar për TPG (10)

Information

Publish Date

11.03.2019

End Date

25.03.2019

Categories

Sigurim Fizik

Job Places

Gjakovë | Gjilan | Mitrovicë | Pejë | Prishtinë | Prizren | Vushtrri

Job Description

Kompania “Istanbul Ozel Guvenlik" - Dega ne Kosove shpall konkurs per punesim:

Roje te sigurimit fizik (20 Pozita).

Vendi i punes: Prishtine, Peje, Prizren, Gjakove, Gjilan, Mitrovice dhe Vushtrri.

Monter/Instalues te kamerave dhe alarmave (2 Pozita).

Vendi i punes: Prishtine.

Punetore te specializuar per TPG (10 Pozita).

Vendi i punes: Prishtine

Orari i punes: 08:00 - 16:30.

Telefon: 045 502 360.

Adresa: Rr: Rexhep Krasniqi, Kalabri, Prishtine.

Expired

Share

Advertising