Log in
X

Company Name

MPMS, APRK & GIZ

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Panairi i Punës, ftesë për kompanitë dhe punëkërkuesit

Panairi i Punës, ftesë për kompanitë dhe punëkërkuesit

Information

Publish Date

08.04.2019

End Date

12.04.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Ferizaj | Gjakovë | Gjilan | Mitrovicë | Pejë | Prizren

Job Description

Panairet e Punës organizohen në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencinë e Punësimit të Republikës së Kosovës (APRK) dhe Zyra Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ).

Për punëkërkuesit - Panairi i Punës është vendi i cili ofron informata për mundësitë e punësimit dhe praktikës në punë, dhe informata për trajnime e aftësime profesionale.

Regjistrohu si punëkërkues/e këtu: https://bit.ly/2SiORJJ

Për kompanitë dhe organizatat - Panairi i Punës është vendi ku mund të shpallin vendet e lira të punës apo praktikës në punë. Gjatë panairit kompanitë/organizatat gjithashtu mund të intervistojnë dhe vlerësojnë kandidatët potencial për punë apo praktikë në punë.

Regjistrohu si kompani apo organizatë këtu: https://bit.ly/2VbDVPQ

(07) Gjakovë - 15.03.2019 - Palestra e Sporteve "Shani Nushi"
(Afati i aplikimit për kompani: 11.03.19)

(06) Gjilan - 21.03.2019 - Palestra Sportive "Bashkim Selishta"
(Afati i aplikimit për kompani: 16.03.19)

(05) Ferizaj - 30.03.2019 - Shkolla Fillore "Tefik Çanga"
(Afati i aplikimit për kompani: 25.03.19)

(04) Prizren - 03.04.2019 - Qendra Sportive "Sezai Surroi"
(Afati i aplikimit për kompani: 28.03.19)

(03) Pejë - 08.04.2019 - Palestra Sportive “Karagaqi”
(Afati i aplikimit për kompani: 03.04.19)

(02) Mitrovicë - 12.04.2019 - Salla e Sporteve "Minatori"
(Afati i aplikimit për kompani: 06.04.19)

Për më shumë informata na kontaktoni në https://www.facebook.com/YESforKosovo/

Expired

Share

Advertising