Log in
X

Company Name

AutoPasion Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

Magazinier/Depoist (6), Shofer (4), Motorrist/Skuterist (8), Arkëtar/e (2)

Magazinier/Depoist (6), Shofer (4), Motorrist/Skuterist (8), Arkëtar/e (2)

Information

Publish Date

07.03.2019

End Date

21.03.2019

Categories

Të tjera... | Vozitës | Arkatar

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më të mëdha europiane. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri, gjithashtu me degët tona në disa qytete kryesore në të dyja shtetet.

Autopasion Shpk shpallë (20) vende të lira Pune në Prishtinë dhe Prizren për pozitat: 

 1. Magazinier/Depoist ( 6 vende të lira puna)
 2. Shofer ( 4 vende të lira pune)
 3. Motorrist/Skuterist ( 8 vende të lira pune)
 4. Arkëtar/e ( 2 vende të lira pune)

Kualifikimet e kërkuara: 

 • Të ketë të përfunduar se paku shkollen e mesme;
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • I/e gatshëm të punoj nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil/e

Ofrohet: 
Kushte të mira pune, kontratë afatgjate.

Orari i punes: 

E hënë – E shtunë, prej orës 08:00 – 16:30

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: apliko@hotmail.com

(Ju lutemi te cekeni ne subject poziten per te cilen aplikoni)

Expired

Share

Advertising