Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

SHOFER KATEGORIA C (GJAKOVË)

SHOFER KATEGORIA C (GJAKOVË)

Information

Publish Date

12.03.2019

End Date

18.03.2019

Categories

Vozitës

Job Places

Gjakovë

Job Description

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me reputacion ne vend, per rekrutimin e stafit për pozitën:

Shofer kategoria C (2 Pozita)

Vendi i punes: Gjakovë

Kushtet:

 • Të jeni person i motivuar dhe i përkushtuar,
 • Pervoje pune,
 • Mosha 30 - 35 vjeç,
 • Te posedoje leje te vozitjes kategoria C.
 • Kandidatet duhet te jene nga rrethina e Prizrenit dhe Gjakoves.

Detyrat:

 • Shperndarja e mallit dhe faturave tek klientet,
 • Raportimi tek menaxheri.

Ofrojmë:

 • Kushte të mira të punes,
 • Paga 350 Neto.
 • Mbulohen shpenzimet e ushqimit,
 • Kontratë vjetore.

Orari i punes: Orari i punes 08:00-16:00.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Ju mendoni se jeni i duhuri?

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj permes sistemit AplikoNumrin e telefonit: 049 43 43 66.

Afati i fundit për aplikim: 18.03.2019.

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising