Log in
X

Company Name

ITS - Information Technology Services

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Teknik Operativ i Rrjetave (3), Praktikant (3)

Teknik Operativ i Rrjetave (3), Praktikant (3)

Information

Publish Date

06.03.2019

End Date

20.03.2019

Categories

| IT & Dizajn | Praktikë

Job Places

Prishtinë

Job Description

ITS - Information Technology Services është ndërmarrje private, e mbështetur qind për qind në përvojat e avancuara botërore, që ofron shërbime të telekomunikimit perms internetit, si qsaje në internet, bartje të të dhënave, mirëmbajtje dhe instalime të rrjetave kompjuterike, hostim, television kabllovik etj. Në ITS - Information Technology

Services nuk ka improvizime. Në ITS - Information Technology Services ka seriozitet, profesionalizëm, korrektësi dhe shërbime të shpejta dhe cilësore.

ITS - Information Technology Services po zgjerohet përditë. Aktualisht ITS - Information Technology Services kërkon punëtore për këtë vend të punës:

Teknik Operativ i Rrjetave (3 Vende) dhe Praktikant (3 vende)

Për Teknik te Rrjetave kërkohet:

 • Të ketë përvojë pune
 • Të ketë njohuri në fushën e rrjetave, wireless dhe kabllovik
 • Njohja e Wireless (Wi-FI), gjegjesisht Mikrotik, Ubquity, etj.
 • Të jetë komunikative, i shkathët dhe i përshtatshem me klientë dhe punë
 • ekipore
 • Patent Shofer “B”

Dokumenti i nevojshëm

 • CV – biografia me foto
 • Dëshmitë mbi përvojën e punës
 • Referenca

Afati i konkurimit

 • Konkursi mbahet i hapur deri me 20.03.2019 ditë prej ditës së shpalljes
 • CV-në së bashku me dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në zyrat e ITS - Information Technology Services. Rruga: Hajrullah Abdullahu, Nr1 /

Kati 2, prej 9.00 – 17.00, ose përmes postës elektronike në adresën: info@its-ks.net

Telefonat kontaktues: 038 243 734 / 044 243 734 / 049 243 734, Fax: 038 243 733

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e përzgjedhur

Expired

Share

Advertising