Log in
X

Company Name

Mobileria ORIENT

Phone Number

+38344816045

Company Place

Lipjan

Shitje

Shitje

Information

Publish Date

06.03.2019

End Date

20.03.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Lipjan

Job Description

Konkurs për plotesimin e vendeve të punës ne Lipjan. (magjistralia prishtine ferizaj km.10)

Shitje

Kriteret dhe përgjegjesitë e kerkuara:

  • Pervoja e punës konsiderohet përparesi
  • Shkathesi të dalluara në komunikim
  • Aftesi të theksuara organizuese për punen ekipore
  • Menagjimin dhe kordinimin e stafit,

Kushtet e ofruara

  • Pagë të konkurueshme
  • Sistemi I bonusit dhe beneficione tjera.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: h.rrezon@gmail.com apo ne numrin e telefonit +38344816045

Expired

Share

Advertising