Log in
X

Company Name

Fresh - Co sh.p.k

Phone Number

049 811 199

Company Place

Pejë

Puntorë/e në prodhim, Punetorë meshkuj ne prodhim (5)

Puntorë/e në prodhim, Punetorë meshkuj ne prodhim (5)

Information

Publish Date

05.03.2019

End Date

20.03.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Pejë

Job Description

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin e produkteve higjienike, shpall konkurs

• Puntorë/e në prodhim –

5 ( pesë) punetorë meshkuj ne prodhim

Detyrat e punës

  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës

Kualifikimet

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net. Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising