Log in
X

Company Name

Aldex Qeramika

Phone Number

045 585 986

Company Place

Prishtinë

Specialist/e të Marketingut

Specialist/e të Marketingut

Information

Publish Date

05.03.2019

End Date

15.03.2019

Categories

Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Aldex SHPK

Aldex Qeramika SHPK me seli në Prishtinë shpall konkurs shpall konkurs për poziten Specialist/e të marketingut

Specialist/e të marketingut (1 pozitë)

Lokacion: Prishtinë (Fsh.Llapnasellë):

Detyrat e kerkuara:

  • Zhvillimi I strategjive për rrjete sociale në promovimin e kompanisë dhe produkteve të saj,
  • Zhvillimin dhe modelimin e pakove te ndryshme për shitjen e produkteve,
  • Mirëmbatjen dhe rifreskimin me të dhena e rrjeteve sociale,adreses elektronike te kompanisë,
  • Zhvillimin dhe lansimin e kampanjeve promovese për produktet e kompanisë,
  • Dizajnimin e materialeve të marketingut
  • Hartimin dhe pergaditjen e raporteve, dhe bugjetit të marketingut,

Kriteret e kerkuara:

  • Se paku 1 vit përvojë pune në marketing ose fushë të ngjajshme
  • Njohuri të mira të punes me kompjuter  
  • Shkathesi të dalluara në komunikim,

Të gjithë kandidatet e interesuar mund të aplikojnë online duke derguar CV-të e tyre në adresen elektronike tringa.ceku@aldex-ks.com.

Për informata me të hollesishme mund te telefononi në numer telefoni 045 585 986.

Afati I aplikimit është deri me daten 15.03.2019

Expired

Share

Advertising