Log in
X

Company Name

Aldex Qeramika

Phone Number

045 585 986

Company Place

Prishtinë

Menagjer/e të shitjes

Menagjer/e të shitjes

Information

Publish Date

05.03.2019

End Date

15.03.2019

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Aldex SHPK

Aldex Qeramika SHPK me seli në Prishtinë shpall konkurs shpall konkurs për poziten menagjer I shitjes

Menagjer/e të shitjes (1 pozitë)

Lokacion: Prishtinë (Fsh.Llapnasellë):

Kriteret dhe përgjegjesitë e kerkuara:

  • Pervoja e punës konsiderohet përparesi
  • Shkathesi të dalluara në komunikim
  • Aftesi të theksuara organizuese për punen ekipore
  • Menagjimin dhe kordinimin e stafit,
  • Identifikimin dhe gjetjen e klientave potencial ,
  • Negocimin dhe mbatjen e relacioneve me partneret afarist dhe palet tjera,
  • Realizimin e planit të shitjes

Kushtet e ofruara

  • Pagë të konkurueshme
  • Sistemi I bonusit dhe beneficione tjera.

Të gjithë kandidatet e interesuar mund të aplikojnë online duke derguar CV-të e tyre në adresen elektronike tringa.ceku@aldex-ks.com .

Për informata me të hollesishme mund te telefononi në numer telefoni 045 585 986.

Afati I aplikimit është deri me daten 15.03.2019

Expired

Share

Advertising