Log in
X

Company Name

SIXT rent a car Kosovo

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Rental Agent

Rental Agent

Information

Publish Date

05.03.2019

End Date

19.03.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs pune

Kompania “SIXT rent a car Kosovo”, me zyre ne Aeroportin e Prishtines, shpall konkurs per poziten

Rental Agent ose Promotere

Kandidatet e interesuar duhet te plotesojn keto kushte per aplikim:

  • Pervoj pune se paku 1 vite me klient
  • Njohja e gjuhes angleze
  • Aftesi pune ekipore dhe aftesi te mira ndernjerzore komunikuese
  • Te jete e gatesheme te punoj me orar fleksible

Benefitet:

  • Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi.
  • Pagesa permes Bankes
  • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi
  • Orar te rregullt

Te gjitha te interesuarat per kete pozite, CV-te e tyre me foto dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen sixtkosova@gmail.com

Pas verifikimit te dokumentacionit vetem ata te cilet plotesojn kriteret e lartecekura dhe futen ne rrethe te ngusht do te ftohen per tu intervistuar nga Komisioni mbi vlersimin dhe perzgjedhjen e kandidateve.

Expired

Share

Advertising