Log in
X

Company Name

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Phone Number

+381 38 211 637

Company Place

Prishtinë

Zyrtar për Buxhet dhe Financa

Zyrtar për Buxhet dhe Financa

Information

Publish Date

05.03.2019

End Date

18.03.2019

Categories

Financa | Ministri

Job Places

Prizren

Job Description

Expired

Share

Advertising