Log in
X

Company Name

ZYRA E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zyrtar i lart për përkthime shqip anglisht dhe anasjelltas

Zyrtar i lart për përkthime shqip anglisht dhe anasjelltas

Information

Publish Date

05.03.2019

End Date

19.03.2019

Categories

Përkthyes

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising