Log in
X

Company Name

AgroKor Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Finaciere / Administrat (3)

Finaciere / Administrat (3)

Information

Publish Date

13.03.2019

End Date

26.03.2019

Categories

Financa | Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj, shpall

Konkurs për vende të reja pune:

Finaciere-Administrat (3)

Orari i plote i punes.

Aplikacioni shkarkohet ne formen elektronike,dhe se bashku me CV,dokumentet tjera dhe foton dergohen ne email adresen Burimenjerzore@agrokor-ks.com

Data e fundit per aplikim 26.03.2019

Kualifikimi per vendin e punes:

 • Diploma e shkolles se mesme obligative,
 • Diploma e fakulltetit e preferuar,
 • Pervoja punes se paku 2 vite obligative.

Pershkrimi i punes:

 • Kordinon dhe regjistron te gjitha dokumentet financiare,
 • Regjistron te hyrat, shpenzimet dhe urdhresat tjera ne programin perkates,
 • Arkivimi dhe sistemimi i dokumenteve financiare,
 • Barazimi i stoqeve me kontabilitetin financiar,
 • Asistim i dokumentacioneve te administrates,
 • Mbane regjister te sakt dhe te plote,
 • Faturon gjitha faturat e shitjes se mallit,
 • Mirmban dhe arkivon faturat e shitjes dhe dokumenteve te administrates,
 • Regjistron faturat ne baze te dokumenteve duke siguruar se jane te kompleturara,etj

Shkarko Aplikacionin

Expired

Share

Advertising