Log in
X

Company Name

IuteCredit J.S.C. Kosovo

Phone Number

+38338406080

Company Place

Prishtinë

KËSHILLTARË/E PËR KLIENTË – GJAKOVË (4)

KËSHILLTARË/E PËR KLIENTË – GJAKOVË (4)

Information

Publish Date

11.02.2019

End Date

24.02.2019

Categories

| Bankë

Job Places

Gjakovë

Job Description

IuteCredit Kosovo J.S.C. po rritet e po rritet…

Institucioni Mikro financiar më i shpejtë dhe më comfort në Kosovë, IuteCredit Kosovo J.S.C, pjesë e Grupit IuteCredit Europe, për degën tonët ë re në Gjakovë, po kërkojmë:

Ref. 002-11/2  KATËR (4) KËSHILLTARË/E PËR KLIENTË – GJAKOVË

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

Këshilltari/ja për klientë është përgjegjës/e për analizimin e të dhënave për kreditë dhe pasqyrave/gjendjeve financiare të individëve/klientëve për të përcaktuar shkallën e rrezikut të përfshirë në dhënien e kredisë në përputhje me procedurat e kompanisë dhe legjislacionit.

Këshilltari/ja për klientë është përgjegjës për verifikimin e të dhënave të klientëve dhe gjeneron raporte që të përdoren për vendimmarrje.

Këshilltari/ja për klientë vlerëson të dhënat e klientëve dhe rekomandon planet e pagesave bazuar në të ardhurat, të dhënat e kursimeve, historinë e pagesave dhe aktivitetin e blerjes.

PROFILI I DËSHIRUAR - KËRKESAT KRYESORE

  • Shkollim Universitar në Ekonomi, Financa, Marketing apo të ngjashme;
  • Së paku 2 (dy) vitepërvojë në institucione financiare;
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme të komunikimit, shitjes dhe negocijimit;
  • Njohja e GjuhësAngleze e domosdoshme;

Nëse jeni gati për ta përshpejtuar karrierën tuaj, ne ju inkurajojmë që të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj të përditësuar në hr@iutecredit.org jo më vonë se më 24Shkurt 2019.

Aplikimi juaj do tëtrajtohet me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që i plotësojne kriteret do te kontaktohen.

Expired

Share

Advertising