Log in
X

Company Name

IuteCredit J.S.C. Kosovo

Phone Number

+38338406080

Company Place

Prishtinë

KËSHILLTARË/E PËR KLIENTË - GJILAN (4)

KËSHILLTARË/E PËR KLIENTË - GJILAN (4)

Information

Publish Date

11.02.2019

End Date

24.02.2019

Categories

Bankë

Job Places

Gjilan

Job Description

IuteCredit Kosovo J.S.C. po rritet e po rritet…

Institucioni Mikrofinanciar më I shpejtë dhe më comfort në Kosovë, IuteCredit Kosovo J.S.C, pjesë e Grupit IuteCredit Europe, për degën tone të re në Gjilan, po kërkojmë:

Ref. 002-11 KATËR (4) KËSHILLTARË/E PËR KLIENTË - GJILAN

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

Këshilltari/ja për klientë është përgjegjës/e pë ranalizimin e të dhënave për kreditë dhe pasqyrave/gjendjeve financiare të individëve/klientëve për të përcaktuar shkallën e rrezikut të përfshirë në dhënien e kredisë në përputhje me procedurat e kompanisë dhe legjislacionit.

Këshilltari/ja pë rklientë është përgjegjës për verifikimin e të dhënave të klientëve dhe gjeneron raporte që të përdoren për vendim marrje.

Këshilltari/ja për klientë vlerëson të dhënat e klientëve dhe rekomandon planet e pagesave bazuar në të ardhurat, të dhënat e kursimeve, historinë e pagesave dhe aktivitetin e blerjes.

PROFILI I DËSHIRUAR - KËRKESAT KRYESORE

  • Shkollim Universitar nëEkonomi, Financa, Marketing apo tëngjashme;
  • Së paku 2 (dy) vite përvojë në institucione financiare;
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme të komunikimit, shitjes dhe negocijimit;
  • Njohja e Gjuhës Angleze e domosdoshme;

Nëse jeni gati për ta përshpejtuar karrierën tuaj, ne ju inkurajojmë që të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj të përditësuar në hr@iutecredit.org jo më vonë se më 24 Shkurt 2019.

Aplikimi juaj do të trajtohet me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që i plotësoj kriteret do te kontaktohen.

Expired

Share

Advertising