Log in
X

Company Name

“Olti Trasing” Sh.p.k.

Phone Number

045-440-440

Company Place

Prishtinë

Arkitekt/e

Arkitekt/e

Information

Publish Date

11.02.2019

End Date

16.02.2019

Categories

Arkitekturë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs Pune

Kompania “Beni Dona Plast” Shpk, me njësinë e saj të ndërtimit “Olti Trasing”Shpk shpall konkurs për pozitën Arkitekt/e.

Ky vend pune ofron mundësi për zhvillim professional në karrierë.

Përshkrimi i punës:

  1. Shërbime të arkitekturës, shitje të banesave, vizita në terren etj.
  2. Kërkohet: Posedimi i lejës së vozitjes,
  3. Njohuria me programet bazike të arkitekturës (CAD)
  4. Preferohet: Njohuria e gjuhës Angleze dhe Turke

Të interesuarit të dërgojnë CV’në dhe portfolion e punimeve në konkuro.benidona@gmail.com

Për më shumë të dhëna apo pyetje rreth konkursit ju lutemi kontaktoni në numrin e telefonit 045-440-440

Konkursi është i hapur 7 ditë deri me 16.02.2019.

Shkarko Aplikacionin

Expired

Share

Advertising