Log in
X

Company Name

AUTO ZONE

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Praktikant (3)

Praktikant (3)

Information

Publish Date

11.02.2019

End Date

25.02.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë | Prizren

Job Description

KONKURS PUNËSIMI

AUTO ZONE - është kompani e cila zhvillon aktivitet tregëtar në fushën e pajisjeve dhe dekoreve të veturave dhe operon në dy qendrat kryesore të Kosovës në Prishtinë dhe Prizren. Ofron kushte bashkëkohore për klientët dhe të punësuarit.

Pozita e punës:

- Punëtorë Teknik - Praktikant (2 pozita) - Prishtinë

- Punëtorë Teknik - Praktikant (1 pozita) - Prizren

Përshkrimi i Punës:

- Shërben klientët me produktet tona

- Informon për kërkesat e klientëve

- Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi

- Orari i punës me ndërrime

- Kohëzgjatja e orarit 8 orë pune

Kualifikimet e kërkuara

- Së paku shkollimi i mesëm i përfunduar

- Përvojë pune sipas pozitës

- Të posedojë aftësi të mira komunikuese

- Aftësi për të punuar në ekipe

Të gjithë të interesuarit të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara mund të na kontaktojnë duke derguar te dhenat personale, numrin e telefonit dhe informata mbi pervojen e punës në e-mail adresën e kompanisë: autozonecenter@gmail.com

Konkursi është i hapur deri me 25 Shkurt 2019.

Expired

Share

Advertising