Log in
X

Company Name

Kujtesa

Phone Number

Company Place

Prishtinë

PHP Developer (2)

PHP Developer (2)

Information

Publish Date

11.02.2019

End Date

22.02.2019

Categories

| Programer

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs: 2 Punëtorë në Departmentin e Zhvillimit

Pozita: PHP Developer

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Shkrim professional dhe projektim i kodit
  • Zgjidhja e problemeve, testimi dhe mirëmbajtja e softuerit kryesor të produkteve si dhe databazës për të siguruar optimizim cilësor dhe funksionalitet.
  • Pjesëmarrja në të gjitha fazat e ciklit jetësor të zhvillimit.
  • Zhvillimi dhe vendosja e funksioneve të reja për të lehtësuar procedurat e zhvillimit.

Kualifikimet:

  • Të ketë së paku 3 vite përvojë pune në zhvillim, si ‘PHP Developer’.
  • Të ketë të përfunduar shkollën e lartë; preferohen kandidatë të cilët kanë të përfunduar Magjistraturën.
  • Përvojë të zhvillimit të softuerit në PHP.
  • Njohuri të ueb teknologjive, duke përfshirë HTML, CSS, Javascript, AJAX, etj.
  • Njohuri të mirë të databazave relative, mjeteve të kontrollit e sigurisë si dhe zhvillimin e shërbimeve të ueb.
  • Njohuri dhe eksperiencë të mirë të dizajnit dhe kodimit.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin apo CV-në, në e-mail adresën, duke cekur në ‘Subject’ pozitën për të cilën kandidoni: hr@kujtesa.com

Konkursi është i hapur nga data 30 Janar deri më 22 Shkurt 2019.

Expired

Share

Advertising