Log in
X

Company Name

LifeTime Massage

Phone Number

044 640 650

Company Place

Prishtinë

Masazhere, Fizoterapeute, Praktikante (4)

Masazhere, Fizoterapeute, Praktikante (4)

Information

Publish Date

10.02.2019

End Date

25.02.2019

Categories

| Masazhë

Job Places

Prishtinë

Job Description

LifeTime Massage shpall konkurs:

4 Masazhere, Fizoterapeute femra.

Pranojmë edhe praktikante me pagesë.

LifeTime Massage ju garanton seriozitet në punë
dhe ofron kushte të mira të punës dhe pagë të volitshme.

Kandidatet e interesuara të kontaktojnë përmes numrit të telefonit
044 640 650 (whatsapp) nga ora 10:00 deri në ora 18:00.

Na gjeni ne Facebook dhe Instagram

www.instagram.com/lifetimemassage

Expired

Share

Advertising